Slideshow image
Previous Next
Η εταιρεία μας
 

Ecoplan Κρήτης
Γενική Ανακύκλωση - Ενοικιάσεις Κάδων


Η I.KONTEKAΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ με διακριτικό τίτλο Ecoplan Κρήτης ιδρύθηκε το 2004 με με στόχο να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και καινοτομίας στους τομείς της περιβαλλοντικής διαχείρισης στο νομό Χανίων. Με εφόδια την εμπειρία, την εξειδίκευση και τη γνώση και με την αξιοποίηση εργαλείων υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας, η εταιρεία ήθελε να αποτελέσει αγωγό σε κάθε βήμα της επιχειρηματικής προσπάθειας, παρέχοντας άρτιες και αποτελεσματικές υπηρεσίες.
 
Η Ecoplan Κρήτης είναι μία εταιρεία περισυλλογής και ανακύκλωσης απορριμάτων, η οποία εδρεύει στο 7ο χλμ Χανίων - Ρεθύμνου στα Χανιά της Κρήτης. Διαθέτει δεκαετή πείρα στην ανακύκλωση με έμπειρο και έμπιστο προσωπικό καθώς επίσης συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες βιομηχανίες στην Ελλάδα.
 
Αντικείμενο της στην αρχή της λειτουργίας της επιχειρήσεις η συλλογή και μεταφορά στερεών αποβλήτων. Η ιδέα αυτή γεννήθηκε παρατηρώντας τα προβλήματα που δημιουργούσε η έλλειψη της σωστής αντιμετωπίσεις στην αποκομιδή των απορριμμάτων – ανακυκλώσιμων υλικών και μετέπειτα στην αποκομιδή των στερεών και υγρών αποβλήτων  σε όλο το νομό Χανίων και κατ’ επέκταση στην περιφέρεια Κρήτης .
 
Οι συνεργάτες της Ecoplan αποτελούν τον πυρήνα του στελεχιακού δυναμικού της, που πλαισιώνεται από προσωπικό μόνιμης απασχόλησης και μόνιμους, τακτικούς και έκτακτους επιστημονικούς συνεργάτες.
 
Οι γνώσεις και η εμπειρία της Ecoplan στον τομέα της περιβαλλοντικής διαχείρισης, έχουν αναδείξει τον συγκεκριμένο τομέα ως το δυνατό σημείο της εταιρείας.
 
Με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, η Ecoplan έχοντας μεγάλη εμπειρία και εκτενές πεδίο γνώσεων, παρέχει συμβουλευτικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις σε φορείς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.
 

Οι στόχοι της εταιρείας είναι:
 Ένας καθαρότερος κόσμος, που στηρίζεται στην επιστημονική έρευνα και τη σκληρή δουλειά, ώστε να ικανοποιείται η κάθε ατομική αλλά και κοινωνική ανάγκη. Φιλοδοξία μας είναι η μείωση της περιβαλλοντικής ρύπανσης με στόχο τα ‘’μηδενικά’’.
 Ο στόχος για συνεχή επιχειρηματική ανάπτυξη στην Ελλάδα.
 Η προσπάθεια για συνεχή ικανοποίηση των πελατών μας, μέσα από μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας.
 Η υιοθέτηση του πνεύματος ευθύνης, σταθερότητας, συνεργασίας και αφοσίωσης από κάθε εργαζόμενο στην εταιρεία.
 Η εκμετάλλευση των καινοτόμων και των βέλτιστων τεχνολογιών.
 Η δημιουργία επωφελών συνεργασιών με εταιρείες που είναι εξειδικευμένες στον τομέα τους.

 
 


Ανάμεσα στις βασικές αρχές της αναπτυξιακής μας πολιτικής και των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων, περιλαμβάνονται:
Η συμμόρφωση με τη νομοθεσία που αφορά :
 στη προστασία του περιβάλλοντος και στα πρότυπα ποιότητας,
 στη περιβαλλοντική διαχείριση και
 στην ασφαλή και σε υγιεινές συνθήκες εργασία.

7ο χλμ ΧΑΝΙΩΝ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ / Χανιά
Τηλ. 2821020608 Κιν. 6977399863